Grønn Te - Fordeler med Matcha Grønn Te

Matcha Grønn Te er best på antioksidanter -
gir mere energi,renser kroppen etc

1. Matcha Grønn Te inneholder store mengder antioksidanter

Antioksidanter er de magiske næringsstoffene og enzymene som er ansvarlige for å kjempe mot de negative effektene av UV-stråling, noe som gir oss et yngre utseende hud, og hindrer en rekke livstruende sykdommer. Antioksidanter er noe som alle helsebevisste enkeltpersoner søker etter,som blandt annet matvarer fra rå frukt, grønne grønnsaker, og (la oss ikke glemme) mørk sjokolade. Den største fordelen ved Matcha Grønn Te er at bare én bolle gir over fem ganger så mange antioksidanter som noen annen mat - det høyeste rangerte av ORAC (oksygen radikal absorbans kapasitet)-metoden

 

2. Matcha Grønn Te er rik på Catechin, EGCg

Du har kanskje allerede hørt at ikke alle antioksidanter er skapt like. Grønn te inneholder et bestemt sett av organiske forbindelser som kalles katekiner. Blant antioksidanter, er katekiner de mest potente og fordelaktige. En bestemt catechin kalt epigallocatechin gallate (EGCG) utgjør over 60% av katekiner i Matcha Grønn te. Ut av alle antioksidanter, er EGCG den mest anerkjent for sin kreft bekjempelse egenskaper. Forskere har funnet ut at Matcha Green Te inneholder over 100 ganger mer EGCG enn noen annen te på markedet.

 

3. Gir økt Energi

Matcha inneholder L-Theanine (aminosyre) som finnes naturlig i grønn te som er svært effektiv på å redusere stress og øke konsentrasjonsevnen.

 

4. Renser kroppen for giftstoffer
Matcha er rik på klorofyll som er et pigment som gir bladene grønn farge. Dette bidrar til å fjerne tungmetaller og kjemiske giftstoffer fra kroppen. Matcha te er dyrket og høstet på en måte som maksimerer mengden av klorofyll i bladene og skiller seg ut fra hvordan ordinær grønn te dyrkes.
matcha-green-tea-cup.jpg

 

5. Styrker immunforsvaret

Katekiner i Matcha Grønn Te har vist seg å ha antibiotiske egenskaper som fremmer generell helse. I tillegg gir bare en bolle med Matcha Grønn Te betydelige mengder kalium, vitamin A & C, jern, protein og kalsium.

 

6. Bekjemper mange betennelser og alderdoms plager 

Flavanoler og catechiner hemmer betennelser, er antivirale, bakteriedrepende, avslappende for blodårene,styrker immunforsvaret og bekjemper mange alderdomsplager grunnet den kraftige antioksidative effekten. Siden EGCG er en kraftig antioksidant, har den også en positiv effekt på kolesterolavleiringen og andre alderdomsplager.
På grunn av de antivirale og bakteriedrepende egenskapene kommer EGCG også til nytte når det gjelder å hindre tannråte og tannkjøttbetennelser.