Matcha Grønn te oppskrifter

Matcha Grønn te oppskrifter

Matcha Grønn Te oppskrifter kan brukes både i kalde og varme drikker osv.
Vi har mange Matcha grønn te oppskrifter som feks:
Matcha smoothie,Matcha latte,Matcha Iskrem osv.

 

 

 

matchate2.png

Matcha Grønn Te Oppskrifter

Matcha Smoothie:

matchatesmoothie.jpg

       Mango matcha Grønn Te smoothie:    
• 1/2 tekskjer av matcha grønn te pulver
• 1 terning mango
• 2  isbiter
• 1 teskje av honning
• 1 kopp av melk

  Matcha Grønn Te Yogourt smoothie:
• 1/2 teskjer av matcha grønn te pulver
• 2 isbiter
• 1 teskje av honning
• 1 kopp av natural, lett yogourt

Matcha Smoothie-Simple
 1/2 kopp yogurt
2 spiseteskjer honning eller sukker
2  isbiter
1 teskje Matcha pulver

Matcha Smoothie-Juice
1/2 kopper orange juice
2 kopper soya eller mandel melk
1 teksje Matcha pulver

Matcha Smoothie-Frukt
1/4 kopp Blåbær, Bringbær eller bjørnebær
1/2 kopp yogurt
2  isbiter
1 teskje Matcha pulver*

Matcha Smoothie-med Protein Pulver
Ditt merke av protein Pulver
1/2 banan
2 kopper lettmelk/skummet melk eller yogurt
1-2 teskjer m/ Matcha Grønn te

Matcha Te Latte:

matchalatte.jpg

Matcha Grønn Te Latte:

1 teskje matcha pulver
1/4 kopp varmt vann
3/4 kopp vanlig mandel melk eller vanlig melk
Honning for smak
Husk og vent ca 3-5 min etter at det varme vannet er kokt
før du blander ut Matcha pulveret,når du har gjort det så blander du det ut med melk.

Matcha Iskrem:

matchaiskrem.jpg

 Matcha Iskrem:
3.75 dl kopp helmelk
 6 egge plommer
    1.5 dl sukker
    3.75 dl vispa kremfløte
    1 spiseskje matcha grønn te pulver
   
Tilbereding av Matcha iskrem:
Varm opp melk og fløte til kokepunktet. Pisk eggeplommer og sukker til det er hvitt og luftig. Tilsett matcha-pulver og pisk videre til det er helt utblandet. Ha omtrent 2 dl av den varme melkeblandingen i eggedosisen og pisk det godt sammen. Hell eggedosisen tilbake i gryten med den varme melken. Rør sammen med en tresleiv til det er helt sammenblandet. Dette skal varmes forsiktig opp til omtrent 80-85 grader, mens man rører hele tiden. Blandingen skal såvidt tykne. Massen må ikke koke, da vil man ende opp med eggerøre. Ha alt over i en stålbolle og avkjøl. Rør i blandingen innimellom. De som har iskremmaskin kan benytte seg av dette nå. De som ikke har iskremmaskin, setter bollen i fryseren og rører med jevne mellomrom, til massen er blitt til iskrem.